Kaškaval z ovčího mléka Madžarov 380 g
Kaškaval z ovčího mléka je jedním z kulinářských symbolů Bulharska. Neobsahuje konzervační látky a umělé přísady. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti na úpatí hory.
Tento žlutý sýr zraje nejméně 60 dní. Tato část procesu je nejdůležitější, protože se během ní odstraňuje přebytečná vlhkost a zvyšuje se chuť a aroma sýru.
Složení: pasterizované ovčí mléko, bulharské mlékařské kultury, jedlá sůl, syřidlo, chlorid vápenatý
Skladujte při teplotě od 0 do 4 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 14 dnů, nejpozději však do data exspirace.
Nutriční hodnoty v | 100 g produktu |
Enegretická hodnota | 409 kcal |
Tuky | 34 g |
Sacharidy | 2 g |
Bílkoviny | 23,7 g |
Sůl | 2 g |
- Balení:380 g
- Dostupnost: skladem
225Kč