Polotvrdý sýr ve slaném nálevu.Mléko pro výrobu tohoto sýra je získáváno od krav pasoucích se na rozsáhlých zelených loukách a pastvinách a na bohaté vegetaci v čistých horských oblastech. Díky tomu je mléko vysoce kvalitní a obsahuje mnoho vitamínů a minerálů důležitých pro náš organismus. Slo..
Polotvrdý ovčí sýr ve slaném nálevu.Mléko pro výrobu tohoto sýra je získáváno od ovcí pasoucích se na rozsáhlých zelených loukách a pastvinách a na bohaté vegetaci v čistých horských oblastech. Díky tomu je mléko vysoce kvalitní a obsahuje mnoho vitamínů a minerálů důležitých pro náš organismus.&nbs..
Klima v Bulharsku umožňuje, aby více než 90% celoroční stravy krav pocházelo z pastvy, sena nebo siláže, což zajišťuje vysokou kvalitu a příjemnou vůni a chuť buvolího mléka. Tento žlutý sýr je vyráběn bez konzervačních látek a umělých přísad pouze s přírodními mlékařskými kulturami. Zraje nejm..
Kaškaval z ovčího mléka je jedním z kulinářských symbolů Bulharska. Neobsahuje konzervační látky a umělé přísady. Vyrábí se v ekologicky čisté oblasti na úpatí hory.Tento žlutý sýr zraje nejméně 60 dní. Tato část procesu je nejdůležitější, protože se během ní odstraňuje přebytečná vlhkost a zvyšuje ..